ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

Είναι ένα ερώτημα που συχνά μας βάζουν οι πελάτες μας! Η επιλογή ολικής ή μερικής βαφής εξαρτάται από πολούς παράγοντες. Εάν το πλήθος και η έκταση των ζημιών είναι περιορισμένη τότε επιλέγουμε την μέθοδο της τοπικής βαφής!

Οι τοπικές βαφές επιτρέπουν την αποκατάσταση των μικροκτυπημάτων ή εκδορών στα κομμάτια εκείνα του αμαξώματος που έχουν υποστεί ζημιά, χωρίς να επηρεάζεται η συνολική απόχρωση του αυτοκινήτου. Έτσι το εργοστασιακό χρώμα του οχήματος μένει ακέραιο, διατηρώντας την μεταπωλητική του αξία.

Όποια και αν είναι η απόφασ'η σας, η CMK KOULOURIS εξειδικεύεται σε τοπικές και ολικές βαφές ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ή χρώματα του οχήματός σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και ποιοτικότερα χρώματα της αγοράς. Το βαφείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο, με φούρνο νέας τεχνολογίας για υδατοδιαλυτά χρώματα με σύστημα αναρρόφησης σκόνης.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΑΞΩΜΑ

Για όλες τις παρακάτω εργασίες μπορεί να αντικατασταθεί ή να επισκευαστεί το ανταλλακτικό που χρειάζεται ανάλογα με το κόστος και τη θέληση του πελάτη

* Πλαϊνά φτερά αυτοκινήτων

* Μπροστινούς & πίσω προφυλακτήρες

* Πόρτες & καπό & μάσκες

* Ουρανούς

* Συγκολλήσεις Σασί

* Συγκολλήσεις Βάσεων

* Συγκολλήσεις πλαστικών

* Επισκευές & βελτιώσεις ζαντών

Στόχος μας - και τον κατορθώνουμε πάντα - είναι η ικανοποίηση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Μετά από την δική σας εξουσιοδότηση ερχόμαστε σε επαφή με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και διεκπεραιώνουμε άμεσα και γρήγορα την δική σας υπόθεση.