ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΩ (ΞΕΘΑΜΠΩΝΩ) ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ;

Με την πάροδο των χρόνων είναι κάτι που πρέπει να γίνεται!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεθαμπώσουν τα φανάρια του αυτοκινήτου! Είναι όμως λεπτοδουλειά και χρειάζεται υπομονή και προσοχή!

Ένα πολύ συχνό φαινόμενο που συμβαίνει στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι αυτό του "θαμπώματος" των φαναριών. Αποτέλεσμα αυτού η δυσκολία στη νυχτερινή οδήγηση λόγω μειωμένης ισχύος των φώτων. Χαρακτηριστικό των φαναριών αυτών είναι έντονο κίτρινο χρώμα και θαμπάδα η οποία δεν φεύγει με απλά πλυσίματα. Η θαμπάδα/θόλωμα προκύπτει από το φαινόμενο του πολυμερισμού στο πλαστικό των φωτιστικών σωμάτων που οφείλεται στην ηλιακή ακτινοβολία, την υγρασία του περιβάλλοντος και από την υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσεται κατά τη χρήση τους.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό, αλλά κυρίως πρακτικό, καθώς τα φώτα αποτελούν τη βασικότερη πηγή φωτισμού του οχήματος σας και σε περίπτωση δυσλειτουργίας τους απειλείται η ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Στο φανοποιείο C M K - CAR MOTO KOULOURIS έχουμε την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία για να τα κάνουμε σαν καινούρια, με τιμές ασυναγώνιστες στην αγορά.

Αφήστε λοιπόν τους ειδικούς! Αφήστε εμάς στην CAR MOTO KOULOURIS για να έχετε ένα τέλοιο αποτέλεσμα

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ - ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Εύκολα μπορεί να δημιουργήσετε προβήματα πάνω στα φανάρια του αυτοκινήτου σας, προσπαθώντας να τα ξεθαμπώσετε! Γιαυτό αφήστε τους ειδικούς... Χρησιμοποιούμε εγκεριμένα υλικά και η εμπειρία μας θα φέρει ένα πολύ - πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα!

* Όχι καυστικά υλικά...

* Μέθοδος δοκιμασμένη...

* Για όλα τα αυτοκίνητα...

* Εγγυημένο αποτέλεσμα...

* Μηδενικό κόστος...

Ε μ π ι σ τ ε υ τ ε ι τ ε μ α ς!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Μετά από την δική σας εξουσιοδότηση ερχόμαστε σε επαφή με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και διεκπεραιώνουμε άμεσα και γρήγορα την δική σας υπόθεση.