ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

Είναι ένα ερώτημα που συχνά μας βάζουν οι πελάτες μας! Η επιλογή ολικής ή μερικής βαφής εξαρτάται από πολούς παράγοντες. Εάν το πλήθος και η έκταση των ζημιών είναι περιορισμένη τότε επιλέγουμε την μέθοδο της τοπικής βαφής!

Οι τοπικές βαφές επιτρέπουν την αποκατάσταση των μικροκτυπημάτων ή εκδορών στα κομμάτια εκείνα του αμαξώματος που έχουν υποστεί ζημιά, χωρίς να επηρεάζεται η συνολική απόχρωση του αυτοκινήτου.

Έτσι το εργοστασιακό χρώμα του οχήματος μένει ακέραιο, διατηρώντας την μεταπωλητική του αξία.

ΤΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΑΞΩΜΑ

Το φανοποιείο μας μπορεί να διεκπαιρεώσει εργασίες αποκατάστασης ζημιών και ανακατασκευές παντός τύπου οχήματος. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα εργαλεία όπως καλίμπρα, μετρικό σύγκρισης αποστάσεων, ηλεκτρόποντα, ηλεκτρικά εργαλεία και μεγάλη γκάμα τραβηχτικών εργαλείων για την άψογη αποκατάσταση των ζημιών. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας και πάντοτε φιλικά προς το περιβάλλον.

Για όλες τις παρακάτω εργασίες μπορεί να αντικατασταθεί ή να επισκευαστεί το ανταλλακτικό που χρειάζεται ανάλογα με το κόστος και τη θέληση του πελάτη

* Πλαϊνά φτερά αυτοκινήτων

* Μπροστινούς & πίσω προφυλακτήρες

* Πόρτες & καπό & μάσκες

* Ουρανούς

* Συγκολλήσεις πλαστικών

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Μετά από την δική σας εξουσιοδότηση ερχόμαστε σε επαφή με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και διεκπεραιώνουμε άμεσα και γρήγορα την δική σας υπόθεση.